Showbiz

#alte-genuri #folk #fara zahar #filmari #videoclip #dunitru

Fara Zahar- videoclip cu luptatori de K1

 
Trupa Fara Zahar a filmat ieri, 15 ianuarie , videoclipul piesei “ Dunitru ”, la crama podgoriei Cotnari si la castelul de la Cirjoaia, informeaza Ziarul de Iasi.

Bobo si Bobi, cei doi membri ai trupei, au ales ca vedetele acestui videoclip sa fie luptatorii de K1 catalin morosanu si Sebastian Ciobanu.

"Am lucrat timp de trei saptamani la scenariu, iar ieri am lucrat toata ziua si noaptea la partea de film. La noi niciodata nu stii la ce sa te astepti, asa ca vom vedea finalul impreuna", a declarat Bobi. El a adaugat ca spera ca acest clip sa apara pe TV incepand cu luna februarie.

Catalin Morosanu , supranumit si “Moartea din Carpati ” s-a declarat extrem de incantat de faptul ca apare pentru prima oara intr-un clip: "E primul videoclip pe care il filmez si imi place foarte mult. Ma amuz cumplit. Am talent de actor, asa ca ma descurc foarte bine".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea