Showbiz

#mariah carey #pop #r&b #muzica #lansare #album

Fanii o uita, Mariah Carey le reimprospateaza memoria cu remix-uri

Mariah Carey face orice pentru a-si recastiga faima. Noul album al cantaretei, „ Memoirs Of An Imperfect Angel ”, lansat in septembrie, nu a avut succesul scontat. Si cand socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, diva are tot timpul pregatit un as in maneca.

Astfel, Mariah va lansa un disc cu remixurile pieselor de pe „Memoirs Of An Imperfect Angel”. Acest material urmeaza sa fie produs de Trey Songz.

In ceea ce priveste albumul original „Memoirs”, artista a ajuns la cel de-al treilea single, intitulat H.A.T.E.U. Cu acest disc, Mariah spera sa urce direct pe locul I in top Billboard 200 , dar i-au luat-o inainte Barbra Streisand cu „Love Is The Answer” si Paramore cu „Brand New Eyes”.

Pe langa colectia de remixuri, Mariah se gandeste sa mai scoata si o piesa noua pentru sarbatorile de iarna. La 15 ani de la lansarea hitului „ All I Want For Christmas Is You”, artista se pregateste pentru un nou colind, de data aceasta impreuna cu mama ei. Cand a inregistrat hitul din 1994, Mariah nu credea ca va avea succes, dar a fost convinsa de Tommy Mottola .

„A fost ideea lui Tommy. Eu ma gandeam: `Doamne, sunt tanara. Oamenii nu scot albume de craciun decat cand ajung pe la 50 de ani. E un fel de ultima lansare`. El a insistat ca va fi hit si asa a fost. Ii voi fi recunoscatoare mereu”, a povestit Mariah Carey.

Mariah Carey - Heartbreaker

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea