Showbiz

#bebelusi #petrecere #mariah carey #nick cannon

Fanii i-au facut lui Mariah Carey cel mai frumos cadou pentru bebelusi

Mariah Carey a sarbatorit duminica nasterea iminenta a gemenilor ei. Cantareata a primit multe cadouri scumpe , dar a apreciat cel mai mult cadoul venit din partea fanilor.

Mariah Carey a dat petrecerea in cinstea bebelusilor ei la hotelul Montage, din Beverly Hills. Decorul petrecerii a fost roz, impodobit cu flori si baloane albastre, deoarece cantareata si sotul ei, Nick Cannon , asteapta si un baiat si o fetita.

Mariah a cadouri scumpe din partea prietenilor, de la scaune sculptate manual pana la doua girsafe uriase de plus si un asternut pentru patutul bebelusilor in valoare de 2.000 de dolari.

Cadoul cel mai apreciat de Mariah Carey a venit insa din partea fanilor ei, care i-au oferit o carte umpluta cu mesaje si scrisori din partea fanilor.

Cartea, intitulata "Always Be My Babies", contine si poezii scrise de fani si dedicate gemenilor nenascuti inca.

"Am avut parte de un moment deosebit in timpul petrecerii cand mi-a fost oferita cartea si toata lumea a spus ca e cel mai dragut si pretios cadou", a spus Mariah, citata de Showbizspy.com.

"A fost cel mai frumos moment al serii. Abia astept ca gemenii sa citeasca mesajele si sa simta dragostea!", a mai spus Mariah Carey.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea