Showbiz

#harry potter #fani #dezamagiti #half-blood prince #premiera

Fanii Harry Potter dezamagiti de noul film "Half-Blood Prince"

Fanii Harry Potter prezenti la primele vizionari test ale celui de-al saselea film al seriei, Half Blood Prince, au fost dezamagiti de ecranizarea care ar trebui sa aiba premiera in aceasta vara, scrie telegraph.co.uk.

Filmul in care Dumbledore il invata pe Harry Potter sa-l invinga pe inamicul Voldemort, a fost numit de fani “jalnic”, multe dintre personajele importante din carte lipsind ca si multe dialoguri esentiale in povestire.

“Filmul este numai despre relatii – Ron cu Lavender Brown, Ginny cu Dean Thomas, Hermione este din ce in ce mai indragostita de Ron, Ron se indragosteste de Romilda Vane din cauza unei potiuni, iar ultimul cuplu este format din Harry si Ginny”, a spus un fan indignat. “Cei care au citit cartea vor fi profund dezamagiti”, a adaugat un alt fan.

In ciuda faptului ca au avut incasari importante, ultimele doua filme din seria Harry Potter au fost demontate de critici. Ultimul film al seriei, Harry Potter and the Deathly Hallows , va fi impartit in doua pelicule ce urmeaza a fi lansate in 2010, respectiv 2011.

Harry Potter and the Half-Blood Prince ar fi trebuit sa aiba premiera in decembrie anul trecut, insa producatorii au decis ca filmul va iesi in cinematografe pe 17 iulie 2009.

Urmareste trailerul filmului Harry Potter and the Half-Blood Prince.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea