Showbiz

Familia Simpson a ajuns la al 20-lea sezon

Celebrul si longevivul serial de animatie, Familia Simpson se pregateste de al 20-lea sezon, dupa ce actorii care isi imprumuta vocile personajelor Homer, Marge, Bart, Lisa si Maggie au semnat un nou contract pe patru ani cu studiourile 20th Century FOX .

Destinul serialului era pus sub semnul intrebarii. Dar totul s-a rezolvat in urma negocierilor purtate intre oficialii FOX si actori. Acestia sunt platiti cu onorarii foarte mari, ajungand sa castige si 400.000 de dolari pe episod. Noul sezon va avea 20 de episoade.

Familia Simpson a fost difuzat pentru prima data pe data 19 aprilie 1987, ca parte a show-ului Tracy Ullman. Doi ani mai tarziu, producatorii de la Fox si-au dat seama de valoarea scenariului lui Matt Groening si James L. Brooks si au decis ca serialul merita propriul spatiu.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea