Showbiz

#dreamgirls #muzical #jennifer hudson #crima #rapire

Familia lui Jennifer Hudson a fost ucisa si nepotul rapit

Mama si fratele actritei Jennifer Hudson au fost gasiti impuscati , in urma cu doua zile, in casa familiei din Chicago, iar nepotelul actritei in varsta de sapte ani, a fost rapit, informeaza site-ul telegraph.co.uk.

Jennifer Hudson a anuntat public ca ofera o recompensa de 100 de mii de dolari pentru ca nepotul sau sa se intoarca acasa.

Lisa Kasteler, purtatorul de cuvant al actritei a declarat: "Jennifer si familia ei apreciaza dragostea si sprijinul oferite de toata lumea in timp ce incercau sa treaca peste aceasta tragedie si continua sa il caute pe Julian".

Daniel O'Brian, purtatorul de cuvant al politiei din Chicago, a declarat ca FBI-ul va interveni in cazul in care baiatul rapit va fi scos in afara granitelor statului Illinois.

Descoperirea a fost facuta de sora lui Jennifer, Julia Hudson, care se intorcea acasa de la serviciu. Aceasta a sunat la politie si a anuntat si disparitia fiului sau, in varsta de sapte ani.

Politia a declarat ca a luat in custodie mai multe persoane, printre care si fostul sot al Juliei Hudson. sora lui Jennifer.

Jennifer Hudson a devenit celebra in 2005 cand a participat la concursul American Idol . In 2006, ea a jucat rolul Effie White in muzicalul Dreamgirls si a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Dreamgirls

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea