Showbiz

#rock #turneu #fall out boy #50 cent #hip hop

Fall Out Boy pleaca in turneu cu 50 Cent

Fall Out Boy au anuntat ca vor avea un invitat de marca in turneul din Statele Unite. Este vorba despre rapper-ul 50 Cent, cel care a fost de acord sa se alature celor de la Fall Out Boy pentru cinci concerte care vor face parte din turneul "Believers Never Die Part Deux". Acesta va incepe pe 3 aprilie in Phoenix la Mesa Amphitheater.
 
Printre locatiile in care 50 Cent va fi prezent este si orasul Dallas, pe 14 aprilie . In cursul saptamanii urmatoare vor fi anuntate si celelalte locatii pe site-ul www.friendsorenemies.com. Turneul promoveaza ultimul album al trupei Fall Out Boy, "Folie A Deux" care s-a lansat in decembrie 2008.
 
"America’s Suitehearts" este cel de-al doiela single de pe albumul "Folie A Deux" si se bucura de succes in clasamentele de peste Ocean. Recent, trupa a fost prezenta la " Ellen Degeneres Show"  unde a interpretat live acest nou single , iar pe 31 martie vor fi invitatii lui Jay Leno la "The Tonight Show ".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea