Showbiz

#epic #easy #sala polivalenta #15 august 2009 #romania #bucuresti #faith no more #concert #rock

Faith No More aduce rockul alternativ la Bucuresti

Trupa americana de rock alternativ Faith No more va sustine un concert la Bucuresti pe data de 15 august 2009 .
 
Evenimentul este programat sa aiba loc la Sala Polivalenta. Show-ul de la Bucuresti face parte din turneul mondial "Reunion Tour 2009". Biletele au fost puse deja in vanzare de ieri si pot fi achizitionate  in reteaua magazinelor Diverta si de pe site-ul ticketpoint.ro.
 
Acestea pot fi cumparate la preturi de:120 ron (fara loc) si150 ron (cu loc) in perioda 1 iunie – 10 iulie. Dupa 10 iulie, preturile tichetelor vor fi majorate, urmand ca un bilet fara loc sa coste 150 ron, iar unul cu loc 180 ron.

Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a 17 ani si insumeaza 6 albume vandute in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume,Faith No More este unul dintre cele mai importante nume din istoria rockului alternativ.
 
Trupa este recunoscuta pentru imbinarea elementelor de heavy metal , rock progresiv, hip-hop, punk hardcore, thrash metal si jazz. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numara "Easy", "Epic", "We Care A Lot","Falling To Pieces","From Out To Nowhere","Diggin' The Grave".
 
Urmareste videoclipul piesei"Easy" 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea