Showbiz

#muzica #rock en roll #grenada #stefan banica jr #explozie #chisinau #concert #raniti

Explozie la Chisinau in timpul concertului Stefan Banica Jr. (video)

O grenada a explodat in timpul concertului pe care Stefan Banica Jr . il sustinea la Chisinau, ieri 14 octombrie. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, insa 40 de persoane au ajuns la spital.

Grenada a explodat in mijlocul multimii venite sa il urmareasca pe Stefan Banica Jr., iar autoritatile moldovene nu exclud ipoteza unui atentat terosist.

Specialistii moldoveni au conchis in urma investigatiilor la fata locului ca a explodat o grenada de lupta. Exista un singur suspect deocamdata, vazut de un martor ocular, dar investigatiile vor continua.

"L-am vazut pe un tip care a alergat prin multime cu un pistol in mana. A tras un foc si a aruncat ceva din mana. Apoi am auzit explozia, iar tipul a disparut"
, poveseste un martor, ranit in urma deflagratiei, citat de evz.ro.

Vitalie Catan , ministrul de interne , a declarat pentru Stirea Zilei: "Este un act intr-adevar... terorist. Acum se audiaza martorii si se stabilesc persoanele suspecte", citeaza realitatea.net.

In data de 14 octombrie in capitala Moldovei se sarbatoreste Hramul orasului (atestarea documentara a Chisinaului, miercuri s-au implinit 573 de ani) la care sunt invitate si oficialitati romane. Printre alte manifestatii se organizeaza si un concert care, anul acesta, a fost sustinut de Stefan Banica Jr.

Urmareste momentul exploziei de la Chisinau

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea