Showbiz

#ewan mcgregor #sarut #barbati

Ewan McGregor: "Imi place sa ma sarut cu barbati"

Ewan McGregor a dezvaluit intr-un interviu ca ii place sa joace dezbracat si sa se sarute cu barbati, scrie digitalspy.co.uk.

Intr-un interviu acordat revistei Out, McGregor a afirmat ca prima data a aparut gol intr-o piesa pe cand studia actoria. “Imi aduc aminte ca mi-a placut, aveam un sentiment de putere”, a spus McGregor.

Actorul scotian, care interpreteaza in noul sau film un homosexual de care se indragosteste in inchisoare personajul interpretat de Jim Carrey, a mai declarat ca ii place sa se sarute cu barbati.

Vorbind despre scena in care s-a sarutat cu Jonathan Rhys Meyers in Velvet Goldmine, McGregor a mentionat: “M-am simtit bine cand l-am sarutat pe Johnny. A fost un moment electrizant. Ca barbat hetero imi place sa sarut barbati in filme. Este o provocare interesanta.”

“Tot ceea ce te ia prin surprindere pe un platou de filmare si iti face sangele sa fiarba, este bun. Ma intereseaza intotdeauna sa joc oameni diferiti pusi in situatii diferite. Pentru mine nu conteaza daca personajul este indragostit de un barbat sau de o femeie. Imi place sa joc personaje indragostite pentru ca sunt romantic si ador senzatia de a fi indragostit”, a adaugat Ewan.

I Love You Phillip Morris, in care Ewan McGregor si Jim Carrey formeaza un cuplu de homosexuali intr-o inchisoare, va avea premiera in SUA pe 19 martie. Vezi mai jos trailerul filmului:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea