Showbiz

#caine #eva mendes #limba franceza

Eva Mendes vorbeste in franceza cu cainele sau

Eva Mendes recunoaste ca este “pretentioasa” atunci cand trebuie sa comunice cu cainele sau Hugo. Ea spune ca ii vorbeste in limba franceza intrucat acesta nu-i intelege comenzile in engleza, patrupedul provenind din Belgia.

"Este belgian si toate comenzile i le dau doar in franceza. Ies la plimbare cu el si lumea se uita ciudat la mine cand tip in franceza. Hugo este iubirea vietii mele", a declarat Eva Mendes.

Eva povestea saptamana trecuta ca nu se grabeste sa-si oficializeze relatia cu cineastul George Augusto, cu care este impreuna de zece ani, si ca este sigura ca nu se va marita vreodata.

“Nu simt nevoia sa ma marit. Cred ca e ceva invechit...nu sunt traditionalista.”, spunea Eva.

Actrita in varsta de 37 de ani a mai declarat ca este adepta unei legaturi puternice, spirituale, pledeaza pentru dragoste si familie, insa crede ca mariajul nu este ceva care i s-ar potrivi.

Eva Mendes a debutat in lumea cinematografiei in a doua jumatate a anilor ’90. A inceput cu roluri in pelicule neinsemnate (“Children of the Corn V: Fields of Terror”, “Urban Legends: Final Cut”). Dupa 2000, norocul i-a suras, fiind distribuita in productii mai importante: “Training Day”, “ 2 Fast 2 Furious ”, “ Once Upon a Time in Mexico ”, “ Hitch ”, “Ghost Rider”, “ We Own the Night ”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea