Showbiz

#blana #campanie #peta #nud #eva mendes

Eva Mendes se dezbraca de dragul animalelor

Nu este pentru prima data cand actrita Eva Mendes se lasa convinsa sa pozeze goala de dragul celor de la PETA, organizatie care militeaza pentru drepturile animalelor . Dar, acum vedeta va fi imaginea noii campanii "anti-blana" a PETA.

Actrita se alatura astfel si altor vedete care au fost fotografiate nud pentru PETA: Alicia Silverstone, Pamela Anderson, Kim Basinger, Christina Applegate si, mai nou, Christian Serratos din seria Twilight.

Mendes a luat decizia de a se alatura organizatiei PETA dupa ce a vazut un filmulet in care erau jupuite mai multe animale in fermele de blana din China.

“Am un caine care se numeste Hugo si care mi-a schimbat la propiu viata. Cand am luat decizia de a poza nud m-am gandit la el si mi-am zis : As putea sa-l mananc? L-as tine in cusca ? L-as jupui? Cu siguranta nu as face asta. Milioane de animale sunt ucise pentru blana lor in fiecare an. Nu am stiut mereu cum sunt chinuite animalele, insa cand am aflat asta si ca nu sunt legi care sa le protejeze, am jurat sa nu mai port niciodata blanuri naturale”, a declarat Eva Mendes pentru publicatia WENN.

Eva Mendes poate fi vazuta pe ecrane in filmul Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans alaturi de Nicolas Cage. Urmareste trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea