Showbiz

#actrita #casatorie #eva mendes #maritis

Eva Mendes: Nu vreau sa ma marit

Eva Mendes nu are de gand sa se casatoreasca, actrita considerand casatoria drept o “institutie invechita”.

Eva Mendes, care este impreuna de aproape zece ani cu cineastul George Augusto, spune ca nu se grabeste sa-si oficializeze relatia si este sigura ca nu se va marita vreodata.

“Nu simt nevoia sa ma marit. Cred ca e ceva invechit…nu sunt traditionalista.”, spune Eva.

Actrita in varsta de 37 de ani spune ca este adepta unei legaturi puternice, spirituale, pledeaza pentru dragoste si familie, insa crede ca mariajul nu este ceva care i s-ar potrivi.

Intrebata de reporteri daca si-ar dori sa aiba copii, Eva Mendes a raspuns: “Copii? Poate. Nu stiu. Inca nu simt asta…Nu fac lucruri pe care sa nu le simt”.

Eva Mendes a debutat in lumea cinematografiei in a doua jumatate a anilor ’90. A inceput cu roluri in pelicule neinsemnate (“Children of the Corn V: Fields of Terror”, “Urban Legends: Final Cut”). Dupa 2000, norocul i-a suras, fiind distribuita in productii mai importante: “Training Day”, “ 2 Fast 2 Furious ”, “ Once Upon a Time in Mexico ”, “ Hitch ”, “Ghost Rider”, “ We Own the Night ”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea