Showbiz

#eva longoria parker #accident auto #proces

Eva Longoria Parker, data in judecata pentru un accident auto

eva longoria parker este data in judecata de soferul alaturi de care a fost implicata intr-un accident auto in Los Angeles.

Actrita din serialul " Neveste Disperate " a lovit din spate masina lui Roman Gaparyan, care sustine ca intreaga vina ii apartine Evei.

Soferul vrea sa fie compensat financiar pentru durerile de spate, de gat si pentru migrenele pe care le suporta in urma accidentului.

Accidentul a avut loc in urma cu sase zile, iar avocatul soferului sustine ca Eva Longoria Parker a lovit masina acestuia care stationa, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Gaparyan sustine ca actrita si-a recunoscut vina la locul accidentul si ca Eva avea ochii rosii si injectati.

Reprezentantul actritei a declarat insa ca procesul este nefondat si ca Eva Longoria Parker nu este vinovata pentru provocarea accidentului.

"Potrivit raportului politiei, celalalt sofer poarta responsabilitatea completa pentru accident si a recunoscut acest lucru la locul accidentului. Ochii Evei nu erau rosii sau injectati", a explicat reprezentatul Evei pentru TMZ.com.

Surse judiciare implicate in ancheta au declarat ca soferul care conducea in fata Evei a franat brusc, iar actrita nu a putut evita impactul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea