Showbiz

#eva longoria #tony parker #mario lopez

Eva Longoria divorteaza de Tony Parker

Eva Longoria a depus actele de divort la numai o zi dupa ce reprezentantii ei au negat zvonurile despre faptul sotul ei ar fi depus actele de divort in Texas.

Actrita din serialul "Neveste Disperate" a depus miercuri cererea de divort in Los Angeles. Eva Longoria vrea pensie alimentara de la Tony Parker si impartirea egala a cheltuielilor de judecata.

Parker, vedeta echipei de baschet San Antonio Spurs, si Eva s-au casatorit in luna iulie 2007, intr-un castel langa Paris. Acum, Eva Longoria vrea sa renunte la numele sotului.

Cei doi au un contract prenuptial, insa prevederile acestuia ar putea fi invalidate de presupusa infidelitate a lui Tony Parker.

Prima care a vorbit despre divort a fost Eva. Ea a dezvaluit motivul divortului: infidelitatile sotului ei. Prietenul apropiat al Evei, Mario Lopez , a dezvaluit faptul ca Tony a inselat-o de doua ori, ultima oara cu fosta sotie a unui coechipier.

"E devastata", a spus Mario Lopez, citat de RadarOnline.com

Eva Longoria ar fi gasit sute de mesaje pe telefonul sotului sau catre amanta. In urma cu mai multi ani , Tony a inselat-o pe Eva si cu o femeie cunoscuta pe Facebook.

Dupa aceste dezvaluiri, baschetbalistul a rupt tacerea pe Facebook.

"Cu multa tristete, dupa sapte ani impreuna, eu si Eva am hotarat sa divortam. Ne iubim foarte mult si vom continua sa ne rugam pentru fericirea celuilalt", a scris Tony Parker.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea