Showbiz

#eva longoria #somn #restaurant

Eva Longoria a adormit la restaurant

Eva Longoria Parker si-a uimit prietenii cu care lua masa intr-o pizzerie din Los Angeles. Actrita pur si simplu a adormit in timp ce astepta mancarea, informeaza contactmusic.com.

Actrita din " Neveste disperate " a fost atat de obosita incat a adormit cu capul pe masa in pizzeria Mozza din Los Angeles. In timp ce astepta mancarea, actrita a pus capul pe masa si a adormit instant.

"Cand mancarea a sosit, Tony nu si-a trezit sotia. A mancat repede si a cerut ca mancarea sotiei sa fie pusa la pachet. Dupa ce a mancat, a trezit-o usor pe Eva si a condus-o spre masina", a declarat o sursa pentru revista National Enquirer .

Eva Longoria nu este singura vedeta car adoarme in timpul unei intalniri.

Fosta cantareata Destiny's Child, Kelly Rowland, a atipit in timpul unui film. Kelly sforaia insa atat de tare incat Beyonce a trebuit sa o trezeasca.

"Am adormit o data la film. Eram la o intalnire cu un tip foarte dragut, dar pur si simplu am adormit. El a observat ca am adormit insan u m-a trezit. Cea care m-a trezit a fost Beyonce, care mi-a spus ca sforai ingrozitor", a declarat recent Kelly Rowland.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea