Showbiz

#dance #pop #alte-genuri #scandal #eurovision 2009 #plagiat #nu am cu cine #red blonde #mickey #toni basil #. marius moga

Eurovision 2009: Moga plagiaza din nou?

 
Nu au trecut decat cateva  zile de la anuntarea pieselor alese pentru selectia nationala Eurovision 2009 si deja apar si primele scandaluri.

Protagonistul este nimeni altul decat Marius Moga. Deja pe cateva forumuri de pe Internet s-au incins dezbateri aprinse pe tema unui posibil plagiat. Se pare ca “Nu am cu cine”, una dintre piesele compuse de Moga pentru Eurovision, cea cantata de fetele de la Red Blonde , seamana izbitor cu melodia “Mickey” cu care cantareata americana Basil a avut succes in 1982.

Nu este pentru prima data cand “Micul Mozart” se confrunta cu asemenea acuzatii.

La Eurovision 2007 Moga a fost descalificat din  cauza asemănărilor dintre piesa sa, "Dracula, my love", interpretată de Andra si Simplu si melodia "When religion comes to town" a trupei E-type.

In schimb, la editia din 2008 Marius Moga a avut ceva mai mai mult noroc. Au existat asemanari dintre piesa “When we're together” compusa de Moga pentru Catalin Josan si melodia “Eternity”, insa juriul a considerat ca acestea nu sunt semnificative.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea