Showbiz

#fluier #eu cand vreau sa fluier #thriller #festival #film

Eu cand vreau sa fluier, fluier - selectat la festivalul de thrillere de la Beaunne

Filmul “ Eu cand vreau sa fluier, fluier ” a fost selectat pentru a concura  in cadrul sectiunii New Blood, la Festivalul International de Thriller de la Beaunne .

Actorul principal din Eu cand vreau sa fluier , fluier, George Pistereanu, va fi la Beaunne pentru a prezenta filmul. Sectiunea New Blood prezinta 5 filme care re-interpreteaza in maniera inovativa genul thriller. Printre altele, alaturi de Eu cand vreau sa fluier, fluier concureaza si The Killing Room, in regia lui Jonathan Liebesman, cu Chloe Sevigny si Clea Duval. Eu cand vreau sa fluier, fluier va fi proiectat vineri, 9 aprilie.

Printre personalitatile importante prezente la festival, va fi si regizorul francez Claude Lelouche, Presedintele Juriului la editia din 2009.

Anul acesta, Festivalul are o sectiune dedicata lui Samuel L Jackson, ca un omagiu pentru intreaga cariera. Samuel L. Jackson va fi la Beaunne pentru a prezenta cateva din cele mai iubite filme ale lui, printre care si Pulp Fiction. Tot la sectiunea tribut vor fi prezentate cateva dintre filmele regizorului american James Gray, apreciate la nivel international (inclusiv la Festivalele de Film de la Cannes si Venetia), cel mai recent fiind Two Lovers, cu Joaquin Phoenix si Gwyneth Paltrow.

Festivalul International de Thriller de la Beaunne are loc intre 8 si 11 aprilie 2010, in Beaunne, Franta.  

Urmareste mai jos trailerul filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea