Showbiz

#film #regizor #florin serban #proiectie #eu cand vreau sa fluier #fluier #penitenciar

"Eu cand vreau sa fluier, fluier" - proiectie pentru detinutii penitenciarului Craiova

Eu cand vreau sa fluier, fluier , filmul romanesc premiat cu Ursul de Argint la Festivalul de la Berlin , va fi proiectat luni, 22 martie, in penitenciarul Craiova.

Intentia Strada Film este de a proiecta filmul in locul in care a inceput totul, pentru detinutii din penitenciar, care au fost implicati in proiect inca din perioada de pre-productie .

Penitenciarul Craiova si penitenciarul Tichilesti sunt cele doua penitenciare in care regizorul filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier a organizat ateliere de actorie. In urma acestor ateliere, o parte dintre detinuti au fost alesi sa joace in film.

Proiectia din penitenciarul Craiova va avea loc cu usile inchise, fiind dedicata, exclusiv detinutilor penitenciarului. Alaturi de detinuti, vor fi prezenti actorii George Pistereanu, Ada Condeescu, fostul detinut Papan Chilibar , si producatorul Daniel Mitulescu.

Urmareste mai jos trailerul filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea