Showbiz

#cinema #film #caritate #ethan hawke

Ethan Hawke vine in Romania

Ethan Hawke va reveni in Romania pe 31 octombrie pentru a participa la Balul de caritate de Halloween, eveniment ce va avea loc la Palatul Parlamentului, informeaza organizatorii.

Ethan Hawke va fi prezent la Balul de Caritate de Halloween, organizat de mama sa, Leslie Hawke , cu scopul a strange fonduri pentru facilitarea educatiei copiilor din zonele dezavantajate. La acest eveniment vor participa persoane publice importante sau personalitati politice, printre care noul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein, care va sustine si un discurs.

Printre artistii care au dorit sa sprijine acest eveniment se numara si Madonna care a promis ca va dona un obiect personal pentru a fi scos la licitatie sau pentru a fi oferit ca premiu la tombola.

"La inceput n-am fost sigura ca ar trebui sa mai organizam inca un eveniment de asemenea anvergura, luand in consideratie criza financiara, dar Balul de Halloween din acest an se contureaza a fi cel mai interesant de pana acum. Sper ca oamenii ne vor sprijini in continuare in munca noastra, prin intermediul balului, chiar daca in acest an va trebui sa caute putin mai adanc in buzunare. Anul trecut am strans peste 80% dintre fondurile noastre prin intermediul Balului de Halloween, direct sau indirect", a declarat Leslie Hawke.

Asociatia Ovidiu Rom , prezidata de Leslie Hawke, a lansat campania Scoala te face mare prin care doreste sa sensibilizeze opinia publica in ceea ce priveste abandonul scolar in Romania. Aceasta campanie va fi promovata prin evenimentul denumit Balul de Caritate de Halloween.

Urmareste trailerul filmului Daybreakers cu Ethan Hawke in rolul principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea