Showbiz

#2012 #vine #batman 3 #oficial

Este oficial! Batman 3 vine in 2012

Dupa multe luni de speculatii , cei de la Warner Bros. Pictures au anuntat in sfarsit oficial ca vom vedea Batman 3 cu siguranta si au dat chiar si data premierei, scrie aceshowbiz.com.

Continuarea lui The Dark Knight este programata sa fie lansata in cinematografele americane pe 20 iulie 2012, ceea ce inseamna ca filmarile vor incepe anul viitor. Pana acum insa producatorii sunt hotarati sa tina secret detaliile despre noul si ultimul film al seriei Batman.

Regizat tot de Christopher Nolan, Batman 3 va fi realizat tot in format IMAX. Deocamdata regizorul si scenaristul David Goyer lucreaza la povestea filmului, care nu are inca un titlu. Christian Bale va imbraca din nou costumul Omului liliac, dar inca nu se stie ce villaini va avea de infruntat.

The Dark Knight, lansat in iulie 2008, a devenit imediat dupa premiera unul dintre cele mai de succes filme realizate vreodata, cu incasari la nivel international de peste 1 miliard de dolari .

Trailer The Dark Knight:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea