Showbiz

#madonna #erotic #pop #muzica

Erotismul Madonnei valoreaza 40.000 de dolari

Cuvintele erotice dedicate de Madonna unuia dintre fostii ei iubiti, vor fi vandute in cadrul unei online , informeaza contactmusic.com.

Inregistrarile unor mesaje erotice din perioada anilor ’90 cand Madonna se intalnea cu Jim Albright vor fi puse in vanzare la New York cu ocazia licitatiei denumita Gotta Have It!.

Vedeta ii trimitea fostului ei partener faxuri si mesaje pe telefon cu scopul de a-l starni pe acesta. Aceste materiale audio au fost colectionate pe doua casete si sunt propuse spre vanzare cu pretul de start de 25.000 de dolari. Organizatorii se asteapta ca licitatia sa mearga pana la suma de 40 000 de dolari.

In cadrul aceluiasi eveniment au mai fost puse la dispozitia licitatorilor si primul contract semnat de Jimi Hendrix pentru un concert, pentru care artistul a fost remunerat cu 1 dolar in 1965 sau un acasa .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/halat" title="halat">halat " title="halat">halat " title="halat">halat care a apartinut pugilistului Muhammad Ali.

Licitatia Gotta Have It! se desfasoara online in perioada 27 iulie - 5 august 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea