Showbiz

#zack snyder #300 #watchmen

Eroii de la Termopile revin pe marile ecrane

Regizorul a confirmat recent, in cadrul unei conferinte de presa organizate cu ocazia lansarii filmelor Watchmen si 300 pe blu-ray, ca sunt sanse mari ca pelicula 300 – Eroii de la Termopile sa aiba o continuare, scrie comingsoon.net.

Snyder a precizat ca regizorul Frank Miller lucreaza in momentul de fata la un scenariu pentru noul film.

Deocamdata stim ca actiunea se va desfasura in Grecia antica si ca abordarea va fi tot din perspectiva benzilor desenate. Tehnica de filmare va ramane aceeasi, dar cu mici modificari.

"Cred ca vom folosi aceeasi tehnologie. Nu vreau ca filmul sa para un sequel Star Wars . Din cate am inteles de la Miller, filmul va fi mult mai mare, mai incarcat si mai dinamic. Tehnica cu care am filmat 300 nu a fost una revolutionara. Ce ati vazut in film, vedeti in fiecare seara la programul meteo. Doar ca in locul continentelor si al ploilor vedeti Sparta ”, a declarat Zack Snyder.

Filmul 300 – Eroii de la Termopile a adunat peste 450 de milioane de dolari in lumea intreaga, in timp ce Watchmen a depasit cu putin suma de 182 de milioane.

Urmareste trailerul filmului 300, in regia lui Zack Snyder:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea