Showbiz

#23 martie 2009 #becker brau #bucuresti #eric sardinas #blues #concert #rock

Eric Sardinas promite un concert unic la Bucuresti

Au mai ramas mai putin de 2 saptamani pana la concertul pe care chitaristul de blues electric Eric Sardinas il va sustine in Romania.
 
"Niciodata nu sustin acelasi concert de doua ori", spune Sardinas. „Am amintiri frumoase de la concertul precedent din Bucuresti si sunt sigur ca va fi o seara de neuitat”, a continuat acesta.

Dupa cum v-am anuntat la sfarsitul lunii februarie, Eric Sardinas va sustine un concert pe data de 23 martie, in clubul Becker Brau , din Capitala, incepand cu ora 19.00. 

Biletele se gasesc on-line pe www.myticket.ro sau www.tickepoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta, iar intr-un numar limitat in Becker Brau. 

Eric Sardinas se afla la cel de-al 2-lea concert la Bucuresti. Sardinas a concertat pentru prima oara la Bucuresti pe 15 aprilie 2000, la Sala Palatului. Artistul a avut atunci ocazia sa cante in deschiderea celebrului chitarist Steve Vai .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea