Showbiz

#bucuresti #ooncerteaza #mr. big #eric martin

Eric Martin, de la Mr. Big, concerteaza la Bucuresti

Eric Martin , solistul trupei Mr. Big , va sustine un concert pe 25 aprilie, in clubul Silver Church din Bucuresti, incepand cu orele 20:30. Concertul face parte dintr-un turneu european care va demara pe 6 aprilie in Italia si va include cinci tari.

Eric Martin este fascinat de muzica inca de mic, datorita tatalui sau care e baterist . La 18 ani decide ca trebuie sa ia viata in piept si pleaca de acasa pentru a fi independent. Primul lui job este cel de vanzator de inghetata. Din fericire, destul de curand incepe sa castige bani din meseria pe care si-o alesese – aceea de muzician. Desi la inceput dorise sa fie baterist, la fel ca tatal sau, in scurt timp isi da seama ca personalitatea sa se potriveste mai bine cu pozitia de solist vocal, asa ca se reorienteaza rapid.

Ca si solist vocal Eric colaboreaza cu mai multe trupe cu care lanseaza si cateva albume intre 1979 si 1988. In 1988 se alatura unor muzicieni de exceptie – Paul Gilbert (chitara), Billy Sheehan (bass) si Pat Thorpey (tobe) pentru a forma unul dintre putinele super-grupuri rock din lume care a stiut sa imbine succesul cu longevitatea. In cei paisprezece ani de existenta, Mr. Big lanseaza 17 albume. Cel mai mare hit lansat in aceasta perioada este fara indoiala “To Be With You”, piesa compusa de Eric Martin, care a stat timp de 3 saptamani pe locul 1 din Topul Billboard in anul 1992.

Din 2002, anul in care Mr. Big se desfiinteaza, Eric isi reia cariera solo si inregistreaza mai multe materiale discografice.

Anul 2009 incepe cu o reuniune a trupei Mr. Big urmata de un turneu mondial si de un album – Next Time Around.

Pe 6 aprilie 2010, Eric Martin incepe un turneu european de 13 concerte, care va strabate 5 tari: Italia, Spania, Polonia, Ungaria si Romania. In cele aproximativ 90 de minute de concert, Eric Martin ne va reaminti marile hit-uri Mr. Big (“To Be With You”, "Wild World", "Just Take My Heart", "Promise Her the Moon" sau "Not One Night") si ne va prezenta cele mai noi single-uri ale sale, lansate ca artist solo.

Biletele la acest spectacol costa 69 ron. Organizatorii au pus in vanzare si un bilet pentru 2 persoane, care costa 110 ron (ticket for 2). Biletele sunt distribuite exclusiv prin MyTicket in reteaua magazinelor Diverta, Muzica, Sala Palatului si online pe www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea