Showbiz

#actor #film #eric dane #sex #orgie #kari ann #rebecca gayhart

Eric Dane s-a filmat in timpul unei partide de sex in trei

Eric Dane , vedeta din serialul TV Anatomia lui Grey a intrat randul starurilor care se pot lauda ca si-au aratat goliciunea in fata camerei video.
 
Un filmulet in care Dane face sex in trei a aparut ieri seara pe Internet. Alaturi de Eric Dane apare sotia sa, Rebecca Gayhart, precum si fosta regina a frumusetii Kari Ann Peniche. Inregistrarea a fost facuta luna trecuta undeva in sudul Californiei, in apartamentul lui Kari Ann.
 
In filmulet cei 3 apar complet dezbracati si discuta despre fantezii sexuale si despre poreclele pe care le utilizeaza in timpul partidelor de amor. Tot in in inregistrarea video Rebecca si Kari Ann sunt filmate de Eric in timp ce se balacesc impreuna in cada.  
 
Se pare in seara respectiva s-au consumat si droguri, Rebecca spunand la un moment dat ca trebuie sa se intinda pentru ca este prea drogata.
 
Dupa postarea filmului pe Internet au aparut si declaratii ale celor implicati. Kari Ann Peniche a declarat pentru TMZ.com ca s-a distrat de minune in acea noapte, in vreme ce Eric si Rebecca nu au recunoscut in ruptul capului ca au intretinut relatii sexuale cu Kari Ann.
 
inregistrarea video poate fi urmarita mai jos. 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea