Showbiz

#enrique iglesias #johnny depp #stil vestimentar #imbracaminte #david beckham

Enrique Iglesias vrea sa se imbrace ca David Beckham

Cantaretul spaniol Enrique Iglesias a marturisit ca nu este pasionat de ultimele tendinte in moda, insa i-ar placea sa fie la fel de stilat ca David Beckham sau Johnny Depp.Artistul a declarat ca admira stilul vestimentar al fotbalistului britanic si si-ar dori sa se imbrace ca el.

"Sincer, mi-ar placea sa fiu asemeni lui David Beckham. Este stilat 100%. Intotdeauna arata bine. Si Johnny Depp are un stil deosebit. Chiar daca Johnny are peste 40 de ani, el arata ca la 30", a declarat Enrique Iglesias.

Cantaretul, care are o relatie cu Anna Kournikova de aproape 10 ani, spune ca nu se pricepe sa-si aleaga hainele, motiv pentru care apeleaza la ajutorul unui expert atunci cand filmeaza un videoclip. "Am o stilista care e foarte buna. Atunci cand filmez un videoclip port haine selectate de ea. Nu ma pricep la moda si nu ma iau dupa tendinte. Prietenii mei stiu asta. Sunt genul de tip cu blugi si tricou", a spus artistul.

In ultimul deceniu, Enrique Iglesias a mai lansat patru albume de studio, trei dintre ele fiind in limba engleza. Cantece ca Bailamos, Hero, Be with You sau Do You Know? au caștigat cele mai inalte pozitii ale clasamentelor de specialitate, Iglesias fiind unul dintre cei mai apreciati cantareti contemporani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea