Showbiz

#alte-genuri #pop #enrique iglesias #monden #casatorie #relatii #anna kurnikova #responsabilitate #familie #copii

Enrique Iglesias: "Sa vedem daca ma voi maturiza intr-o zi"

Enrique Iglesias nu este inca pregatit sa se insoare. Frumosul latino-lover nu vrea sa o ia pe Anna Kurnikova , jucatoarea de tenis cu care este intr-o relatie de 8 ani, potrivit pr-inside.com.

Motivul pe care il invoca artistul este „lipsa de maturitate ”. Acesta nu se considera suficient de „copt” pentru a se aseza la casa lui si a-si intemeia o familie.

„Cred in casatorie, dar nu cred ca trebuie sa fi insurat ca sa fi fericit. Am vazut cupluri binecuvantate cu iubire, care nu sunt oficializate si am vazut oameni casatoriti care se simt mizerabil.”, a explicat Enrique pentru revista birtanica „ Hello !”

„Acelasi lucru se intampla si cu copiii. Sa fi tata presupune o responsabilitate imensa si desi mi-ar placea la nebunie sa am copii, nu cred ca este momentul acum. Sa vedem daca ma voi maturiza intr-o zi”, a completat cantaretul pentru aceeasi publicatie.

Chiar s-asa, artistul in varsta de 33 ani este convins ca Anna (27 ani) este dragostea vietii lui. „Anna este uimitoare, este femeia ideala. Este iubirea vietii mele acum. Desi nu cred in dragoste eterna, cateodata stiu ca se poate intampla”, a incheiat Enrique Iglesias.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea