Showbiz

#mic #dimensiunie #wc #toaleta publica #penis #dezvaluire #monden #enrique iglesias #alte-genuri #pop

Enrique Iglesias isi fereste penisul de privirile indiscrete

Dupa ce in urma cu 2 ani marturisea ca are un penis mic, acum Enrique face o noua dezvaluire ce ii pericliteaza temeinic statusul de macho: ii e frica sa faca pipi in WC-urile publice.

Cantaretul de 35 ani, adorat de milioane de femei, a recunoscut ca e pudic si ca ii e greu sa intre in toaletele publice. “Nu pot sa ma «desfasor» cand sunt atatia barbati in jurul meu”, a precizat Enrique.

“Nu umblu gol nici prin casa, desi as putea. Mi-e rusine. Asta mi se intampla si cand fac pipi la comun cu alti barbati. Mai bine fac pe mine, dar sper sa nu fie cazul vreodata”, a completat artistul care, de 3 ani, traieste o furtunoasa poveste de dragoste cu Anna Kurnikova , in varsta de 28 ani.

De altfel, tocmai iubita lui l-a ajutat pe Enrique sa mai salveze din reputatie, dupa ce a afirmat ca nu gaseste niciodata prezervative suficient de mici pentru masura lui. “E un amant desavarsit, foarte bine dotat de natura”, preciza Anna pe atunci, incercand sa-l scoata basma curata pe iubitul ei pus pe dezvaluiri-soc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea