Showbiz

#alte-genuri #rock #punk #etno #emir kusturica #sala palatului #concert #10 decembrie 2008

Emir Kusturica a adus petrecerea sarbeasca la Sala Palatului

 
Emir Kusturica & the no smoking orchestra au dat o petrecere de pomina ieri seara la Sala Palatului. Antrenati intr-un ritm dracesc punk rock, cu influente folclorice balcanice , peste 2500 de spectatori au plecat acasa cu bataturi in palme de la exces de aplauze.

Dovedind ca Moldova nu e cu nimic mai prejos ca Serbia, Zdob si Zdub au sustinut o reprezentatie exceptionala in deschidere.

Concertul sustinut in ieri seara alaturi de The no smoking orchestra la Sala Palatului a oferit o multime de secvente inedite, de la hore alaturi de publicul infierbantat pana la acrobatie din diverse pozitii mai putin ortodoxe ale solistului.

Spectatorii au fost surprinsi de modurile in care sarbii pot canta la vioara si la chitara:cu spatele, din genunchi, sau folosind un arcus de aproape 2 metri sustinut de spectatori ( foto ).

Kusturica a trecut rand pe rand de la postura de chitarist la cea de percutionist. Un antierou desavarsit, costumat indecis intre Superman si Batman, vocalul trupei, Nenad Jankovic a petrecut mai mult timp printre spectatori decat pe scena.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea