Showbiz

#eminem #muzica #inspiartie #asasin #ucigas #documentar #film #relapse #hip hop

Eminem se inspira de la ucigasii in serie

“ Relapse ”, noul album al lui Eminem, a avut ca sursa de inspiratie asasinii in serie, informeaza femalefirst.co.uk.

Autorul piesei “We Made You” a declarat ca a vazut foarte multe documentare cu ucigasi celebri, in timp ce se pregatea sa scrie noul sau material.

“M-am gasit uitandu-ma la mai multe documentare cu asasini in serie. Intotdeauna am fost intrigat si pasionat de astfel de filme si am descoperit ca, umbland dupa ele prin colectia mea de DVD-uri, m-a lovit inspiratia”, a explicat artistul.

“Modul in care lucreaza mintea unui criminal in serie, psihologia acestor oameni este pur si simplu uimitoare. Clar am fost inspirat de acestia”, a mai adaugat rapperul.

Eminem, pe numele sau real Marshall Mathers, a admis de asemenea ca precedentul sau album, “Encore” (2004), nu a fost unul reusit.  

“Relapse”, cel mai recent album al lui Eminem, va avea lansarea oficiala pe 19 mai. De pe acest material discografic artistul a lansat deja 2 single-uri care beneficiaza si de videoclip: "We Made You" si "3AM"

Eminem - 3AM

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea