Showbiz

#monden #eminem #politica #alegeri #barak obama #hip hop

Eminem se implica in politica


Binecunoscutul rapper Eminem il sustine pe Barack Obama la presedintie. Acesta este de parere ca Obama poate indrepta greselile pe care le-a facut conducatorul actual, George W. Bush.

Astfel, autorul megahit-ului "Stan" il sprijina pe Barack in alegerile ce vor avea loc pe 8 noiembrie si asta pentru ca este de parere ca „ceva trebuie schimbat” in Statele Unite.

„Il voi vota pe Barack. Nu pot sa ma implic mai mult pentru ca nu stiu mare lucru (despre candidaturile politice) a declarat rapper-ul pentru BBC. „Ce vreau sa spun este ca stiu ca mergem intr-un regres . Scuze pentru cliseu , dar chiar trebuie sa schimbam ceva. Cred ca Barack va fi ca o gura de aer proaspat, persoana potrivita care sa rezolve problemele administrative pe care Bush le-a lasat la usa.”

Eminem nu vrea sa aiba parte de faima din trecut

In ceea ce priveste cariera muzicala a starului rap, artistul este de parere ca si-a indeplinit toate telurile. Eminem s-a bucurat de un succes incredibil de cand a lansat albumul "The Slim Shady", in 1999. Faima sa a depasit granitele si datorita mediatizarii din belsug a vietii sale personale.

In prezent, Eminem vrea doar sa fie cunoscut pentru hiturile sale, admitand ca se simte destul de mandru de ce a realizat pana acum.

„Nu imi doresc sa ajung la fel de mare din nou. Orice s-ar intampla, am sa o iau ca atare, dar asta nu inseamna ca pentru asta au fost inregistrate aceste melodii. Am ajuns destul de sus in muzica, si asta fara sa trebuiasca sa escaladez muntii. Probabil ca de asta sunt cel mai mandru...Imi place atentia, dar ce e prea mult strica”, a marturisit Eminem pentru BBC.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea