Showbiz

#eminem #comedie #rol #funny people #adam sandler

Eminem joaca alaturi de Adam Sandler

Rapper-ul Eminem revine in cetatea filmului cu un nou rol in comedia Funny People , scrie imdb.com.

Eminem, pe numele sau adevarat Marshall Mathers III, a fost apreciat de critici pentru rolul din pelicula 8 Mile (2002), dar s-a hotarat sa se concentreze pe cariera muzicala, lasand actoria in plan secund.

Acum, insa, este hotarat sa se intoarca la Hollywood, cu un mic rol in cel mai nou proiect cinematografic al regizorului Judd Apatow, comedia Funny People. Eminem va juca alaturi de Adam Sandler, Seth Rogen, Eric Bana si Jonah Hill.

Filmul spune povestea unui actor de stand -up comedy de succes, dar in acelasi timp o persoana foarte egocentrica, care afla ca din cauza unei afectiuni inoperabile nu mai are decat un an de trait.

Intr-o seara, acesta observa intr-un club un alt actor, cu un show mult mai putin interesant decat al lui, si-l angajeaza ca un fel de asistent personal , incercand sa-i vanda din trucurile meseriei. Intre cei doi singuratici se va lega o prietenie nemaipomenita.

Eminem - Beautiful 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea