Showbiz

#emily blunt #italia #john krasinski #s-au casatorit

Emily Blunt s-a casatorit in Italia

Weekend cu emotii pentru actorii Emily Blunt si John Krasinski . Cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii restranse in Italia, anunta Access Hollywood.

Emily Blunt, cunoscuta din filme precum The Devil Wears Prada si The Young Victoria, si John Krasinski, pe care il stiti, cu siguranta, din serialul The Office, si-au jurat iubire vesnica pe malul lacului Como (Italia) intr-o ceremonie privata.

“Confirm faptul ca John si Emily s-au casatorit sambata, 10 iulie, in cadrul unei ceremonii private”, a spus reprezentantul lui Krasinski printr-un comunicat de presa trimis la Access Hollywood.

Sambata dimineata, paparazzi i-au surprins pe Emily Blunt si John Krasinski pe un yacht pe lacul Como alaturi de George Clooney. Krasinski si Clooney au jucat impreuna in 2008 in filmul Leatherheads.

John (30 de ani) si Emily (27 de ani) si-au inceput relatia in noiembrie 2008 si s-au logodit in august 2009. “Eram in LA inconjurati de inorogi si ocean si nori, iar ea a spus Da”, a povestit John Krasinski despre cererea in casatorie intr-un interviu acordat pentru Access Hollywood in toamna anului trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea