Showbiz

#elvis presley #rock #rock`n roll #oldies #muzica #monden #licitatie #carte #rugaciuni #biblie #satana #versuri #moarte #rege

Elvis Presley, ucenicul Diavolului?

In curand, va fi scoasa la licitatie o carte de rugaciuni apartinand lui Elvis Presley , care contine pe langa cateva citate din Biblie, si o serie de versuri considerate satanice, in care solistul invoca nume de demoni.

Expertii se asteapta ca aceasta scriere sa se vanda in schimbul unei sume fabuloase, si asta pentru ca o simpla poezie in care Regele Rock`n Roll -ului explica cum a omorat o pasare din greseala, s-a dat contra sumei de 20.000 $.

Scurta relatare in versuri a fost scrisa de solist pe o bucata de hartie, dupa ce acesta ar fi ucis din greseala o pasare care ii intrase pe fereastra .

Specialistii in licitatii considera ca acest poem a fost cumparat la un pret atat de mare pentru ca descria o experienta reala traita de Rege.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea