Showbiz

#tehnologie #gadget #fonduri #cristale #ipod #sida #fundatie #actiune caritabila #monden #elton john #pop #rock

Elton John isi pune semnatura pe iPod-uri incrustate cu cristale

 
Sir Elton John va lansa o serie speciala de iPod-uri incrustate cu cristale, care vor purta semnatura lui. Gadget-urile vor fi folosite intr-o campanie de strangere de fonduri pentru fundatia caritabila a artistului, ce sprijina lupta impotriva maladiei SIDA.

Elton John s-a implicat foarte mult in acest proiect. De altfel, el a supraveghat personal design-ul pentru aceste iPod-uri care vor costa 447 euro bucata. Artistul este foarte incantat de rezultatul final, fiind de acord sa-si treaca semnatura, realizata cu laser, pe spatele fiecarui player.

O parte din suma obtinuta din vanzarile acestor gadget-uri vor fi doante fundatiei „AIDS Foundation”, infiintata de Elton John.

“Elton nu isi pune de obicei numele pe niciun produs, dar de aceasta data a considerat ca este exact genul de produs care ii place. Este extravagant si stralucitor, exact ca el. Si, asa cum se stie prea bine, fundatia lui de caritate este foarte apropiata de sufletul lui”, a explicat purtatorul de cuvant al artistului britanic.

Sir Reginald Kenneth Dwight, cunoscut sub numele de Elton John si-a inceput cariera muzicala la sfarsitul anilor '60. Elton Jon este unul din cei mai de succes cantareti al tuturor timpurilor. In cele 5 decenii de cariera a reusit sa vanda peste 250 de milioane de albume in intreaga lume si sa detina peste 50 de hituri Top 40. De-a lungul anilor, artistul a strans aproximativ 112 milioane de euro, in scopuri caritabile .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea