Showbiz

#pop #film muzical #elton john #ben stiller

Elton John ia SIDA peste picior

 
Sir Elton John scrie un film muzical a carui actiune vizeaza viata unui om infectat cu SIDA. Rolul principal se pare ca va fi interpretat de actorul Ben Stiller .

In ciuda subiectului extrem de delicat, Elton John insista ca filmul sa fie o comedie. “ Este un film despre un tip de pe Broadway, care este homesexual, are HIV si SIDA si trebuie sa se intoarca pentru a-si infrunta sotia si copiii pe care i-a parasit. Este foarte amuzant”, a declarat vedeta pop.

Elton John, pe numele sau adevarat Reginald Kenneth Dwight, s-a nascut pe 25 martie 1947 la Londra. Si-a inceput cariera muzicala la inceputul anilor ’60. In cei peste 40 de ani de activitate a lansat zeci de hituri: “I’m still standing”, “Candle in the Wind”, “Nikita”, “Sacrifice”, “Something About the Way You Look Tonight”. In 1994 a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame , 4 ani mai tarziu fiind numit cavaler al Imperiului Britanic.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea