Showbiz

#muzica #pop #elton john

Elton John - dat in judecata

Sir Elton John este dat in judecata de clubul de fotbal Aberdeen din cauza unor stricaciuni produse in timpul unui concert dat de cantaret acum 5 ani, anunta digitalspy.com.

Echipa scotiana de fotbal pretinde ca Marshall Arts Ltd, firma care a organizat evenimentul, nu a asigurat compensatiile necesare pentru a acoperi stricaciunile de pe Pittodrie Stadium, in urma prestatiei live a celebrului cantaret.

Pus in aceasta situatie, FC Aberdeen cere sa se plateasca o factura de 36.000 de lire sterline pentru concertul din 2004. In acest sens, clubul de fotbal a inaintat o plangare la Curtea de Justitie din Edinburgh impotriva artistului britanic. Cantaretul Elton John si echipa lui de PR nu au facut momentan nicio declaratie.

Sir Reginald Kenneth Dwight, cunoscut sub numele de Elton John este un artist din Anglia. Acesta a devenit unul din cei mai de succes cantareti al tuturor timpurilor, avand in vedere faptul ca intr-o cariera de aproape 5 decenii a reusit sa vanda peste 250 de milioane de albume in intreaga lume si a detinut peste 50 de hituri in Top 40.

Elton John - Sacrifice

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea