Showbiz

Ellen Page va juca in drama de epoca "Jane Eyre"

Tanara actrita , nominalizata anul acesta la Premiile Oscar pentru rolul din comedia Juno, va intra in pielea personajului , intr-o ecranizare dupa romanul omonim al scriitoarei britanice Charlotte Bronte.

Filmul, o adaptare a unui roman din secolul XIX , spune povestea unei tinere guvernante care ajunge sa lucreze in casa unui aristocrat bogat si treptat reuseste sa-i castige inima, dar afla mai tarziu ca cel de care se indragostise ascunde un secret teribil. Scenariul a fost adaptat de Moira Buffini, insa pana acum nici un regizor nu a fost asociat cu proiectul, desi producatorii intentioneaza sa inceapa filmarile chiar in toamna lui 2008.

Jane Eyre este unul dintre cele mai ecranizate romane din literatura engleza, pana acum fiind realizate nu mai putin de 20 de filme si seriale tv inspirate de cartea lui Bronte. Cea mai recenta adaptare pentru televiziune este o miniserie produsa de BBC, care a castigat trei premii Emmy in 2007. Ultima adaptare pentru marele ecran a fost regizata de Franco Zeffirelli in 1996, cu Charlotte Gainsbourg si William Hurt in rolurile principale.

Pana la Jane Eyre insa, Ellen Page va mai juca in comedia Whip It! si thriller-ul psihologic, Peacock.

Trailer Juno


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea