Showbiz

#finding nemo #animatie #comedie #jenny bicks #mama natura #ellen degeneres #sex+and+the+city

Ellen DeGeneres va fi Mama Natura

Gazda talk show -ului care ii poarta numele, Ellen DeGeneres, va interpreta rolul unei zeite intr-o comedie scrisa de , scenarista serialului Sex and the City, scrie femalefist.co.uk.

Povestea filmului - care va fi produs de Walden Media, compania din spatele seriei The Chronicles of Narnia – se invarte in jurul Mamei Natura, care se intoarce pe Pamant pentru prima data de la crearea acestuia.

Ellen DeGeneres
a declarat pentru HollywoodReporter: "Mi-am dorit din totdeauna ca controlez vremea. Nimic nu ma va opri sa joc in acest film. Nici ploia, zapada sau lapovita ."

Walden Media a inceput deja sa lucreze la productie, iar filmarile vor avea loc in Los Angeles si sunt programate sa inceapa in iunie.

DeGeneres nu a mai jucat intr-un film live-action din 1999, cand a aparut in comediile EDtv si The Love Letter . In 2003, Ellen si-a imprumutat vocea personajului Dory in filmul de animatie Finding Nemo si are in plan sa repete acest lucrur pentru animatia Dog Show a companiei Warner Brothers .
 
Urmareste trailerul filmului Finding Nemo
 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea