Showbiz

#elizabeth taylor #norah #fiica secreta

Elizabeth Taylor a avut o fiica secreta?

Clarvazatorul american John Cohan sustine ca regretata actrita Elizabeth Taylor ar fi avut o fiica nelegitima, pe nume Norah , la care a fost nevoita sa renunte si sa o dea spre adoptie. 

Cohan, care afirma ca a fost confidentul lui Taylor, a declarat ca actrita era o clienta fidela a cabinetului sau si ca aceasta l-a rugat sa tina la pastrare acest secret pana la moartea ei.

“Mi-a spus ca acest secret a bantuit-o multi ani. Era un copil facut in afara casatoriei. Studioul si mama ei au dat-o pe Norah spre adoptie. A existat un schimb de bani. Copilul traieste in Irlanda, dar, pentru ca este suparata pe mama ei care a renuntat la ea, nu a vrut sa aiba niciun contact cu Elizabeth. Deoarece a fost cu trei barbati in acelasi timp, Elizabeth nu stia cine era tatal. Elizabeth, coplesita de vina, imi spunea mereu: ‘Sa nu spui nimic decat dupa ce voi muri!’”, a declarat John Cohan pentru The New York Post.

Elizabeth Taylor a fost casatorita de sapte ori si are patru copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea