Showbiz

#wonder woman #femeia fantastica #eliza dushku #lynda carter

Eliza Dushku, noua Femeie Fantastica

Lynda Carter a predat oficial rolul Femeii Fantastice actritei Eliza Dushku , spunand ca aceasta va reusi sa intre in pielea eroinei cu usurinta si ca va face o treaba minunata, informeaza femalefirst.co.uk.

Lynda Carter, care a interpretat rolul Wonder Woman in serialul de televiziune din anii ’70, a declarat ca lumea are nevoie de o noua Femeie Fantastica si ca zvonurile conform carora regizorul Joss Whedon doreste sa creeze o noua franciza cu actrita Eliza Dushku sunt adevarate.

"Intotdeauna l-am admirat pe Joss, iar Eliza ar fi extraordinara in acest rol”, a declarat Carter pentru FemaleFirst.

Actrita s-a oferit sa ajute la dezvoltarea noului personaj Wonder Woman.

"Eu cred ca as ajuta destul de mult la dezvoltarea noului personaj si as fi platita pentru asta, dar nu banii sunt importanti. In cazut remake-urilor, producatorii nu ii contacteaza pe actorii care au interpretat rolurile originale de teama sa nu fie dati in judecata pe motiv ca ideile nu le apartin”, a mai precizat Carter.

Lynda Carter (nascuta pe 24 iulie 1951) este cunoscuta cel mai bine pentru rolul sau din serialul fantastic Wonder Woman, care a fost difuzat in America intre 1975 - 1979. Pentru majoritatea fanilor, Carter ramane singura actrita care poate interpreta cu succes rolul Femeii Fantastice.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea