Showbiz

#elena gheorghe #pop #dance #muzica #mondenitati

Elena Gheorghe spune "Nu" carierei in televiziune

Cum era de asteptat de altfel, ca si in cazul celorlalti artisti, participarea Elenei Gheorghe la Eurovision a fost o gura de aer proaspat pentru cariera acesteia. Astfel, la putin timp de la intoarcerea cantaretei in tara, ofertele au inceput sa curga.

Intr-un interviu acordat ziarului Ring, cosmetice . Insa, din lipsa de timp, vedeta a fost nevoita sa refuze oferta de a modera o emisiune tv.  

„Am primit foarte multe propuneri, printre care si una de a avea o emisiune de divertisment. Am refuzat din lipsa de timp, pentru ca era zilnica. Pentru mine, cel mai important lucru acum e muzica. Cand voi prezenta o emisiune de divertisment, va trebui sa ma reprezinte pe mine, sa fie vesela si sa transmita un mesaj. Ar trebui sa fie saptamanala, ca sa-mi permita timpul”
, a declarat Elena Gheorghe pentru ziarul Ring.

In schimb, cantareata se afla momentan in negocieri cu o firma de produse cosmetice pentru a deveni noua imagine a acesteia. „Mi s-a propus sa devin imaginea unei firme de produse cosmetice. Acum suntem in tratative, depinde foarte mult de produs, trebuie sa mi se potriveasca”, a explicat artista pentru aceeasi publicatie.

Si nu numai la capitolul oferte sta bine Elena. Nici in ceea ce priveste capitolul spectacole, artista nu are motive sa se planga. Tocmai ce si-a marit trupa si se gandeste sa-si perfectioneze show-urile.  „Am patru dansatoare, sase instrumentisti si, cu mine, suntem in total unsprezece oameni pe scena. Vreau sa-mi fac un show cat mai complex, sa imbin muzica live si coregrafia, dar si sa-mi schimb de mai multe ori vestimentatia in cadrul aceluiasi spectacol. Eu cant numai live” a tinut sa precizeze Elena pentru ziarul Ring.

De asemenea, tot de aici am mai putut afla ca artista pregateste un nou album pe care vor fi incluse piesele compuse de Laurentiu Duta dar si un featuring cu Smiley.  

Elena Gheorghe - Balkan Girls

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea