Showbiz

#pop #electro #dance #elena gheorghe #remix #david deejay #balkan girls

Elena Gheorghe, remixata de David Deejay

“ The Balkan Girls ”, piesa cu care va Elena Gheorghe ( foto ) va reprezenta Romania la Eurovision, are parte de un prim remix . Cel care care s-a incumetat sa remixeze “The Balkan Girls ” este David Deejay . Laurentiu Duta, compozitorul piesei s-a aratat incantat de acest remix. 

Dupa cum anuntam ieri, pentru melodia “The Balkan Girls” a fost filmat deja un videoclip. Filmarile au avut loc in 2 locatii: podurile metalice care trec peste Arges, portiunea dintre comuna 1 Decembrie si Adunatii Copaceni si clubul bucurestean The Silver Church.

David Deejay, pe numele sau adevarat Adi Colceru este cel care a luat cu asalt cluburile in vara lui 2008 cu superhit -ul “Sexy Thing”. Printre alte single-uri de succes care poarta semnatura lui Deejay se numara: : “Sexy Thing”, “Jokero” (Akcent), “Iubire” si  “N-ai crezut in mine” (3 Sud Est), “Rain” (Marius feat. Giulia), „Prima noapte" şi „Lacrimi de inger" (DJ Project).

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea