Showbiz

#pop #alte-genuri #elena gheorghe #eurovision #sondaje=

Elena Gheorghe ramane codasa in sondaje

Elena Gheorghe sta din ce in ce mai prost la capitolul popularitate. Un nou sondaj realizat de site-ul esctoday.com o plaseaza pe locul 16 din cele 20 de piese calificate pana in prezent in concursul Eurovision ce va avea loc in mai la Moscova.

In urma cu o saptamana, cand se cunoasteau doar 15 melodii calificate, artista si piesa “Balkan Girls” ocupau locul 12 .

In prezent, pe prima pozitie a acestui sondaj, se afla cantecul “It's My Time”, interpretat de Jade Ewen, care reprezinta Marea Britanie. Pozitia secunda e ocupata de Finlanda cu melodica “Lose Control”, interpretata de Waldo's People, iar pe locul al III-lea se afla Hadise cu “Dum tek tek”, reprezentand Turcia.

De fiecare data cand o tara isi anunta alesul , esctoday.com organizeaza un sondaj pentru a evalua piesa respectiva si pentru a afla care sunt melodiile cele mai populare. Vizitatorii au la dispozitie 6 variante de vot: imi place la nebunie/imi place/merge/nu are nimic special/nu-mi place/imi displace total. Optiunile sunt transformate in puncte cu urmatoarele valori: 3, 2, 1, -1, -2 si -3.

Clasamentul este deocamdata provizoriu, el urmand probabil sa sufere modificari odata cu anuntarea restului de piese care se vor califica pentru competitia de la Moscova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea