Showbiz

#concurs #presa #12 mai #2009 #eurovision #moscova #avram iancu #conferinta de presa #elena gheorghe #muzica #pop #dance

Elena Gheorghe l-a prezentat pe Avram Iancu rusilor

Elena Gheorghe, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2009, le-a cantat jurnalistilor „Balada lui Avram Iancu ”, in cadrul conferintei de presa de la Moscova.

De altfel, si tinuta acesteia a fost una mai deosebita, Elena aparand intr-un costum popular , pe care, a spus ea, l-a primit in dar de la mama ei.

In aceste zile, cantareata mai lucreaza la partea de coregrafie, cat si la cea de interpretare vocala, sustinand ca a avut mici probleme de sincronizare la prima repetitie . In cursul acestei zile, delegatia Romaniei viziteaza Piata Rosie din Moscova, urmand ca cea de-a doua repetitie oficiala sa aiba loc pe 8 mai.

Elena Gheorghe va intra in competitie pe 12 mai, in prima semifinala a Eurovision-ului. Aceasta va interpreta piesa „The Balkan Girls”, produsa de Laurentiu Duta.

Cele 2 semifinale programate in datele de 12 si 14 mai, precum si marea finala de pe 16 mai vor fi transmise in direct de TVR 1 si TVR International.

Elena Gheorghe - the balkan girls

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea