Showbiz

#elena carstea #anevrism #sanatate #muzica #pop #alte-genuri

Elena Carstea plateste greu dupa operatie

Cel putin pentru moment, Elena Carstea a scapat de problemele grave de sanatate cu care s-a luptat, dar a dat peste alte belele...cele financiare.

Operatia de anevrism cerebral , prin care a trecut cantareata cu trei zile in urma, a costat in jur de 120.000 de dolari. Doar jumatate din aceasta suma va fi acoperita de asigurarea medicala.

„Am ramas datori spitalului cu 40.000 de dolari, caci 20.000 de dolari i-am dat deja. Nu avem de unde sa platim atatia bani, mai ales ca acum, cu criza asta, Glenn abia daca mai castiga 2.000 de dolari pe luna, in conditiile in care inainte lua 5.000. Am dat din lac in put , ca sa zic asa, dar ne descurcam noi cumva. Trebuie! Vorba Elenei «Pana imbatranesc, tot platesc», a precizat doamna Profira, mama artistei, pentru revista Click!.

Insa, chiar s-asa, familia Elenei este foarte fericita ca artista a trecut cu bine peste aceasta operatie, chiar daca este posibil sa mai fie nevoie de inca o interventie.

„Suntem fericiti chiar daca mai avem de trecut un hop. Este posibil sa mai fie nevoie de inca o interventie, mult mai usoara, insa daca organismul Elenei e suficient de puternic nici nu se mai pune problema. Chiar daca oboseste foarte repede, Elena se simte bine. Fetele au fost ieri la ea in vizita si s-au mai linistit. Au plans toate, bineinteles, ca doar asa e filmul. Speram ca azi s-o luam acasa", a mai spus mama Elenei Carstea.

Elena Carstea - Te-as numi iubire

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea