Showbiz

#anevrism cerebral #operatie #elena carstea

Elena Carstea nu se simte bine

Elena Carstea inca mai are simptome postoperatorii din cauza interventiei chirurgicale pe care a suferit-o acum o saptamana.

Vedeta s-a operat de anevrism cerebral , insa in acest moment nu se simte deloc bine. "Nu ma simt deloc bine. Am scapat de operatie, insa acum am ramas cu urmarile ei. Am dureri de cap foarte frecvent, obosesc repede si toata ziua stau in pat. Nu am voie sa fac nimic, asa ca marea majoritate a timpului mi-l petrec la televizor sau citind", s-a plans artista.

"Stau foarte mult cu fetele, cand vin de la scoala, si cu Glenn, seara cand vine de la serviciu, iar in rest, mama si prietena mea, Doina, sunt mereu pe langa mine", a declarat Elena Carstea, informeaza Click.

Medicii nu sunt imngrijorati de starea artistei si considera ca este normal ca aceasta sa se simta slabita, deoarece dupa o astfel de operatie orice pacient are dureri de cap, ameteli si usoare tulburari de echilibru .

Elena Carstea a suferit o interventie chirurgicala de anevrism intr-un spital din Florida. Anervrismul cerebral a fost indepartat printr-o metoda chirurgicala minim invaziva, numita si embolizare.

Elena Carstea- Te-as numi iubire

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea