Showbiz

#11 decembrie 2009 #best of elena carstea #album #lansare #pop

Elena Carstea isi lanseaza albumul la un hypermarket

Elena Carstea se pregateste sa-si lanseze oficial albumul “ Best of Elena Carstea ” alaturi de fanii si admiratorii sai. Evenimentul este programat sa aiba loc vineri, 11 decembrie 2009 , ora 18.30, la Esplanada Cora Pantelimon din Bucuresti.

Discul contine cele mai bune 20 de melodii lansate de Elena Carstea in intreaga ei cariera: „Gelozie”, „Daca ochii tai”, „Nu sunt perfecta” etc.

"Initial, discul a aparut cu revista «Felicia», si acum doresc sa aiba o lansare «ca la carte » pentru ca toata lumea sa stie ca albumul se afla in magazine", a declarat Elena Carstea pentru Evenimentul Zilei. 

Elena Carstea si-a inceput cariera muzicala la varsta de 16 ani, cand a format grupul Trandafirii negrii, impreuna cu Ioan Gyuri Pascu. Palmaresul ei discografic numara noua albume lansate, inclusiv recentul “Best Of Elena Carstea”.

Elena Carstea (47 de ani) este stabilita de trei ani in Statele Unite si s-a casatorit in 2006 cu un avocat de origine americana. Are doua fetite infiate, Sanda si Adriana. In urma cu patru luni, artista a trecut prin momente grele, fiind nevoita sa suporte o interventie chirurgicala pentru inlaturarea unui anevrism cerebral .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea