Showbiz

#alte-genuri #pop #muzica #sanatate #anevrism #elena carstea

Elena Carstea in pericol de moarte

Elena Carstea trece printr-o mare incercare. Aceasta a aflat de curand ca are un si trebuie operata de urgenta, pentru a evita astfel ca acesta sa se sparga si sa o omoare .

Stabilita de cativa ani buni in Statele Unite, cantareata a fost saptamana trecuta, la un control de rutina in Palm Beach, Florida. In urma consultului, artistei i s-a descoperit un cerebral, localizat in spatele ochilor, zona foarte periculoasa. Acest tip de afectiune nu prezinta simptome clare, ca atare nici ea, nici familia ei, nu au putut prevedea acest verdict dureros.

Deoarece anevrismul este localizat intr-o zona foarte periculoasa, medicii au programat-o deja pe Elena Carstea pentru operatie in data de 12 august. Interventia i-ar putea fi fatala, singurul lucru care ii mai linisteste pe cantareata si pe apropiatii ei este ca aceasta va fi operata de cei mai buni neurochirurgi americani.

Elena Carstea s-a mutat definitiv in Statele Unite in 2006, atunci cand s-a casatorit cu omul de afaceri american Glenn Muttard. Incepand cu 2008, cele doua fete infiate ale sale, Sandra (9 ani) si Adriana (12 ani) au primit viza pentru a se putea muta alaturi de mama lor.

Familia, prietenii si colegii de breasla ai Elenei Carstea sunt alaturi de cantareata si se roaga pentru sanatatea ei, fiind convinsi ca firea puternica a acesteia o va ajuta sa treaca peste acest obstacol dureros din viata ei.

Elena Carstea in duet cu regretata Anca Parghel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea